Меню

Пиринско е най-продаваната бирена марка в България за 2016 година

Компанията разширява портфолиото на водещия бирен бранд. По данни на агенция Нилсен България Пиринско е водещата бира по обем продажби на дребно за изминалата година. Марката постигна 16,3% от общия пазар на бира у нас за 12-те месеца на 2016 година и с това се наложи като най-предпочитаното от българите пиво. Ръстът на Пиринско в този период е 23% в обем и 22% в стойност, сравнено с предходната година (2015).

В отговор на потребителското търсене Карлсберг България предлага Пиринско Светло и в нова стъклена опаковка от 330мл. Бутилката е за еднократна употреба и има за цел да предложи на почитателите на „Пиринско“ още по-голямо разнообразие от разфасовки и ценови точки, адекватни за различни ситуации на потребление.

Малката, стъклена бутилка „Пиринско“ е пълно копие на познатата на пазара 500мл. бутилка и осигурява свежест и пивкост до последната капка бира. „Пиринско“ 330мл. е на достъпна за консуматорите препоръчителна цена на рафт от 1,05лв., която е едно от най-конкурентните (най-добрите) предложения в този сегмент опаковки.

Медии

За повече информация, моля свържете се с нас:

Връзки с медии

Tel +3592 4401347 Email [email protected]