Меню

Пиринско с нов дизайн на етикета

Пиринско представя нов дизайн на етикета, вдъхновен от Пирин планина

Пиринско представя нов дизайн, вдъхновен от величието и красотата на Пирин планина. Обновената визия на бира Номер 1 в България пресъздава величествените върхове на една от най-емблематичните български планини - символ на българската природа.

Досегашният образ на етикета е заменен с гледки от Пирин като израз на вдъхновението на Пиринско и връзката на марката с богатството на българските планини. На етикета на продукта вече са изобразени високите върхове, покрити със сняг, които носят в себе си гордостта на Пирин. Новият етикет пресъздава духа на планината и усещането за лекота, свобода и чистота, които тя ни дарява при всеки досег с нея.

Това е първата по-мащабна промяна в дизайна на Пиринско в модерната му история. Постоянната и целенасочена комуникация на марката затвърждава неразривната й връзка с българската природа и амбицията да допринесе за нейното опазване и съхраняване. Пиринско е печелила редица отличия от световни и национални конкурси за креативните си рекламни кампании, посветени на връзката си с планината. През 2019 г. Пиринско си партнира с известния фотограф Владислав Терзийски за създаването на първата по рода си реклама на България с цел популяризирането на страната ни по света. Видеото „Bulgaria. Refresh your soul!“ спечели бронзово отличие от международния рекламен фестивал Golden Drum в категория Local Spirits в края на 2021 г., както и признанието на милиони български потребители в социалните мрежи и бе излъчено от световния телевизионен канал BBC.

От самото си създаване през 70-те години на 20-ти век, Пиринско е марка, която е неразривно свързана с планината и с красотата на българската природа, и се стреми да я популяризира у нас и по света. За своята история, марката неведнъж е променяла дизайна на своите опаковки и етикети, но не и автентичната рецепта на Пиринско. Сега и занапред, свежият вкус и уникалната рецепта на Пиринско остават непроменени. Именно високото качество, свежият и лек вкус и доказани традиции превръщат Пиринско в любимата лагер бира на българските потребители за 2021 г.*

*“Пиринско“ е марка №1 на българския бирен пазар за периода януари-декември 2021г. по данни на Нилсън България за продажби на дребно.