Меню
Slide2 (1)
  1. КАКВО ТИ ХАРЕСВА В РАБОТАТА ТИ?

Харесвам средата, в която работя, а тя се формира от няколко важни неща: Хората, с които работя: креативни, амбициозни, винаги в готовност да покоряват нови територии, отзивчиви, отговорни, а и доста забавни. Динамиката: в понеделник обичайно съм в офиса, а през останалите дни съм по пазара в различни населени места, срещам се с клиенти и с потенциални партньори. Промяната, която се случва благодарение на усилията, които всички полагат, за да се движим напред. Новите уроци, които получаваме всеки ден и бързата адаптация, която правим, за да сме успешни.

  1. КАК ЗАПОЧНА ТВОЯ КАРИЕРЕН ПЪТ В КАРЛСБЕРГ?

През 2007 година Карлсберг имаше проект за разширяване на търговския екип.  Тогава започнах на позиция Търговски представител. От днешна гледна точка мога да си призная, че нямах нужния опит, но явно колегите ми видяха потенциал в мен. В тези години търговската сила беше разпределена на териториален принцип. През 2014 година ми предложиха да се изместя на позиция Търговски представител Студен Пазар и това предизвикателство дойде в точния момент. В този период компанията правеше първи стъпки в създаване на отделен канал Студен пазар. И малко след това през 2015 година ме промотираха на позиция Супервайзор Продажби Студен пазар.

  1. КАКВО ТЕ МОТИВИРА ДА ДАВАШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ ВСЕКИ ДЕН?

Желанието да съм успешна, да съм добър пример пред екипа и колегите. А и в личен план пред семейството и най-вече пред детето ми. Освен това, когато даваш най-доброто - получаваш най-доброто.  

  1. КАК СЕ СПРАВЯШ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА В РАБОТАТА?

Приемам ги и започвам да обмислям стъпки по постигането им, а след това действам. Понякога се случва да изляза извън зоната си на комфорт и това временно да попречи на преценката ми, но успявам бързо да се събера.

  1. КОЙ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК, КОЙТО НАУЧИ ДО МОМЕНТА В КАРЛСБЕРГ?

Екипът е в основата на успеха. От трета компания в бирената категория в годините, когато започнах работа, днес Карлсберг България е най-големият производител на бира в България. Това се случва благодарение на хората, които работят тук.

  1. КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ЖЕНИТЕ В ПИВОВАРНИЯ БРАНШ?

Мисля, че дамите в компанията са смели, решителни и изключителни професионалисти. Полът няма значение, важни са качествата на личността.

  1. КАКВА Е ТВОЯТА ЛИЧНА РЕЦЕПТА ЗА УСПЕХ?

Правилна стратегия,  постоянство и дисциплина.

  1. КОЯ Е ЖЕНАТА, КОЯТО ТЕ ВДЪХНОВЯВА И ЗАЩО?

Моята майка е човекът, който ме вдъхновява. Защото винаги вярва в мен. А от публичните личности харесвам Мишел Обама, тя е жена с позиция, отличава се и подкрепя важни за обществото каузи.