Меню
Rt Loc Archi 09

Работа в Карлсберг

Произвеждаме бира за едно по-добро "днес" и "утре"

Отворени позиции в Карлсберг България

Карлсберг Груп е динамично и вдъхновяващо място за работа, където ще имате възможност да работите с едни от най-успешните брандове и да участвате в международни проекти. Ние развиваме своята дейност в три региона: Западна Европа, Източна Европа и Азия. Карлсберг е четвъртата по големина пивоварна компания в света, с широко портфолио от марки бира и други напитки. Carlsberg и Tuborg са сред осемте най-успешни марки бира в Европа.

Карлсберг Груп има 30, 000 служители, а продуктите на компанията се предлагат на над 150 пазара. В тези пазари ние установяваме силно бизнес присъствие, благодарение на амбицията ни винаги да сме по-добри и иновативни в това, което правим - майсторството да създаваме бира.

Стремим се да сме успешна, атрактивна и професионална компания, която създава истински печеливша култура за целия екип на Групата – с разнообразни ангажименти, задължения и професионално отношение към пивоварния бизнес. 

Екипният дух е от съществено значение за Карлсберг Груп и ние предоставяме многобройни възможности за лично развитие. Необходими са ни хора с широк набор от умения, таланти и компетенции, които могат да носят отговорност и се стремят да постигнат най-добрите резултати.

Всяка компания има собствена формула за успех. Нашата тайна са хората. Техните истории. Техният опит. Техните амбиции, цели и мечти. Техните усмивки. Стремежът им всеки ден да бъдат най-добрите в това, което правят – да създават продукти, с които се гордеят. Те са тези, които вдъхват живот на рецептите ни. Те са лицата зад любимата ти бира.

Теодор Несторов
Изпълнителен Директор, Карлсберг България

Трите основни причини, поради които нашите служители работят в Карлсберг са:

  • Нашата цел - произвеждаме бира за по-добро днес и утре
  • Гордост - гордо вярваме в нашите марки
  • Представяне - винаги надминаваме очакванията

ЦЕЛ
За по-добро днес и утре

Нашите предци са вярвали в качеството, изследователската дейност и грижа за общността. Те са гледали към бъдещето, приоритизирайки дългосрочните ползи пред краткосрочната победа. През годините тези споделени ценности са еволюирали и оформят нашата цел: да произвеждаме пиво за едно по добро днес и утре. Въображението и свежото мислене са втъкани в нашето ДНК. Не лежим на минали постижения; борим се да постигаме повече и да го правим по отговорен начин. Ние от Карлсберг правим света различен. Различни хора, с различни умения, работещи заедно в едно темпо. Управляваме промените в обществото, технологиите и предпочитанията на потребителите.
За повече информация, кликнете ТУК.

ГОРДОСТ
Вярваме в нашите марки и се гордеем с тях

Ние сме глобален бизнес, задвижван от силни локални и международни брандове. Страстта към нашите продукти и марки създава мигове, които събират хората заедно по целия свят. Нашите служители разбират нуждите на потребителя както никой друг. И така имат свободата да вземат решения, които подкрепят стратегията на Групата. Независимо от това, в коя държава сме, каква роля заемаме, в коя функция се развиваме, ние всички споделяме общо разбиране и ангажираност към нашия бизнес. Това е начинът, по който постигаме амбициозните си цели от фокусът ни върху четирите Нули до най-успешната, професионална и привлекателна пивоварна компания на пазара.
За повече информация, кликнете ТУК.

ПРЕДСТАВЯНЕ
Надминаваме очакванията

Всеки допринася за търговското ни представяне. Бъдете подготвени за множество възможности, чрез които да тествате своите знания и да надградите своите способности. Ние сме екип от инициативни индивидуални личности. Където и да се намирате в рамките на организационната структура, ще имате възможност да надхвърлите рамката на своята позиция, за да помогнете на колегите си. Нашите лидери са готови да ви чуят и да подпомогнат развитието ви. Но винаги спазваме баланса между забавление и работа. Приятелски настроени, отворени и честни, нашият екип обича да се наслаждава на споделената с колеги бира, когато работата е добре свършена.
За повече информация, кликнете ТУК.

Мултинационална компания с гордо местно наследство

Историята на Карлсберг България започва в далечната 1882 година, когато в Шумен пристига чешкият майстор-пивовар Франц Милде и заедно с предприемчиви шуменци поставя началото на една от най-старите пивоварни в България – Шуменско пиво.

След 2002 година Шуменско пиво става част от голямото семейство на световния датски концерн Карлсберг.

През август 2004 година акционерите на компанията гласуват промяна във фирмата на дружеството на Карлсберг България АД. През септември двата завода – Шуменско пиво и Пиринско пиво – обединяват ресурси и активи под името Карлсберг България.

Обединението на двата завода сформира една от най-бързо развиващите се компании и водещ производител на бира в страната.

Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки Carlsberg и Tuborg, френската 1664 Blanc, чешката Budweiser Budvar, Zatecky Hus с ароматен жатецки хмел, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската абатска бира Grimbergen. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby, лидер в своя сегмент, в неустоими плодови вкусове. Компанията има и безалкохолна бира под водещите си марки Пиринско Безалкохолно, Пиринско Бодро 0.0, Carlsberg 0.0 и Somersby 0.0%.

В Карлсберг България работят близо 600 служители, в това число всички служители на пивоварните в Шумен и Благоевград, както и административния екип от Централен офис- София и търговската сила в цялата страна.

Ние се гордеем с историята, традициите, уникалните рецепти и високото качество на продуктите ни. Това, което ни отличава, е нашата откритост, иновативност, любопитството ни и амбицията ни винаги да продължаваме напред.