Меню
20081119-220852-1.jpg

Работа в Карлсберг

Произвеждаме бира за едно по-добро "днес" и "утре"

Карлсберг Груп е динамично и вдъхновяващо място за работа, където ще имате възможност да работите с едни от най-успешните брандове и да участвате в международни проекти. Ние развиваме своята дейност в три региона: Западна Европа, Източна Европа и Азия. Карлсберг е четвъртата по големина пивоварна компания в света, с широко портфолио от марки бира и други напитки. Carlsberg, Baltika и Tuborg са сред осемте най-успешни марки бира в Европа.

Карлсберг Груп има над 42 000 служители, а продуктите на компанията се предлагат на над 150 пазара. В тези пазари ние установяваме силно бизнес присъствие, благодарение на амбицията ни винаги да сме по-добри и иновативни в това, което правим - майсторството да създаваме бира.

Стремим се да сме успешна, атрактивна и професионална компания, която създава истински печеливша култура за целия екип на Групата – с разнообразни ангажименти, задължения и професионално отношение към пивоварния бизнес. 

Екипният дух е от съществено значение за Карлсберг Груп и ние предоставяме многобройни възможности за лично развитие. Необходими са ни хора с широк набор от умения, таланти и компетенции, които могат да носят отговорност и се стремят да постигнат най-добрите резултати.

Мултинационална компания с гордо местно наследство

Историята на Карлсберг България започва в далечната 1882 година, когато в Шумен пристига чешкият майстор-пивовар Франц Милде и заедно с предприемчиви шуменци поставя началото на една от най-старите пивоварни в България – Шуменско пиво.

След 2002 година Шуменско пиво става част от голямото семейство на световния датски концерн Карлсберг.

През август 2004 година акционерите на компанията гласуват промяна във фирмата на дружеството на Карлсберг България АД. През септември двата завода – Шуменско пиво и Пиринско пиво – обединяват ресурси и активи под името Карлсберг България.

Обединението на двата завода сформира една от най-бързо развиващите се компании и водещ производител на бира в страната.

Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки Carlsberg и Tuborg, Kronenbourg Blanc, чешката Budweiser Budvar, Zatecky Hus с ароматен жатецки хмел, немската пшеничена бира Erdinger, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti  с няколко вида хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов характер. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby, лидер в своя сегмент, в четири разновидности –  ябълка, круша, боровинка и манго&лайм. От началото на 2020 г. компанията включи в асортимента си и безалкохолна бира под водещия си бранд – Пиринско Безалкохолно Пиво.

В Карлсберг България работят близо 500 служители, в това число всички служители на пивоварните в Шумен и Благоевград, както и административния екип от Централен офис- София и търговската сила в цялата страна.

Ние се гордеем с историята, традициите, уникалните рецепти и високото качество на продуктите ни. Това, което ни отличава, е нашата откритост, иновативност, любопитството ни и амбицията ни винаги да продължаваме напред.