Меню
Taxi_Teaser3.JPG

Екип

Нашият Борд на директорите е екип от лидери, които работят, за да превърнат Карлсберг България в една още по-успешна, привлекателна и професионална компания.

Денис Шерстенников, Управляващ Директор на Карлсберг България

Денис Шерстенников, Управляващ Директор на Карлсберг България

Денис управлява компанията от август 2017 година.

Той започва кариерата си в „Карлсберг Груп“ през март 1999 година и оттогава е заемал различни старши мениджърски позиции в сферата на Маркетинг и Продажби: Вицепрезидент Маркетинг в „Пивоварни Балтика“, Русия и Вицепрезидент Маркетинг за регион Източна Европа на Карлсберг Груп. През ноември 2013 година е назначен на позиция Управляващ директор на „Карлсберг Беларус“.

През 2014 година Денис Шерстенников ръководи сливането на две пивоварни на „Карлсберг Груп“ в Беларус в една компания – пивоварна „Оливария“ – която се превръща в пазарен лидер в страната, последователно постигаща силно представяне със значителен органичен ръст.  

Денис Шерстенников е завършил „Маркетинг“ в Университет по финанси и икономика в Санкт Петербург и „Бизнес Администрация и Управление“ в Stockholm School of Economics.

Тихомир Чакъров, Директор Финанси

Тихомир Чакъров, Директор Финанси

Тихомир Чакъров се присъединява към Карлсберг България през август 2013 г. на позицията Мениджър Финансови анализи и планиране. През октомври 2014 г. той е промотиран на позицията Директор Финанси.

Преди да се присъедини към екипа на Карлсберг България Тихомир е заемал ръководни финансови позиции във водещи компании в сферата на търговията на дребно и производството и дистрибуцията на млечни продукти.

Методи Стоянов, Директор Производство

Методи Стоянов, Директор Производство

Методи Стоянов започва своята кариера в Карлсберг България през 2007 г., първоначално като стажант, а след това на постоянна позиция Началник смяна. Година по-късно, той е промотиран на позиция Технолог Пивопроизводство. През 2013 г. обхватът на ролята му е разширен и Методи започва да отговаря за екип Пивопроизводство в Пивоварна Пиринско. През 2014 г. той поема ролята на Ръководител Пивопроизводство и Енергийно стопанство за двете пивоварни на Карлсберг България АД.

От месец септември 2018 година е промотиран на позицията Директор Производство на Карлсберг България, с отговорности за пивоварния процес и в двете пивоварни на компанията - в Шумен и Благоевград.  

 

Алиус Антулис, Директор Продажби Топъл пазар и Ключови клиенти

Алиус Антулис, Директор Продажби Топъл пазар и Ключови клиенти

Алиус се присъединява към Карлсберг Литва - местната UAB “Svyturys-Utenos alus” - през юни 2011 г. като Мениджър – Ключови клиенти Студен пазар. През 2014 е промотиран на позицията Старши Мениджър Ключови клиенти Топъл пазар и през 2016 г. заема позицията Ръководител Традиционна търговия, отговаряйки за търговската сила в Топъл пазар, позиционирана в 4 различни региона в Литва. 

От октомври 2018 година Алиус е част от ръководния екип на Карлсберг България и има ключова роля в развитието на цялостната бизнес стратегия на компанията. Той управлява екипа на отдел Продажби – Топъл пазар и Ключови клиенти. 

Теодор Несторов, Директор Маркетинг

Теодор Несторов, Директор Маркетинг

Теодор е част от екипа на компанията от месец юли 2014 година. Той работи по различни успешни проекти, сред които лансиране на нови продукти и изграждане на стратегията на марката „Шуменско". В резултат на ръководените от него програми, „Шуменско" преобърна тенденцията в своето развитие - от спадаща към растяща марка - и постигна най-високите пазарни и финансови резултати за последните пет години.

Преди Карлсберг България, Теодор има опит на различни маркетингови позиции в Монделийз България, където е отговарял за едни от най-големите марки и продуктови сегменти на пазара на шоколад и кафе в България.

Виктория Вакова, Директор Човешки ресурси

Виктория Вакова, Директор Човешки ресурси

Виктория се присъединява към Карлсберг България през януари 2016 година на позицията Бизнес партньор Човешки ресурси с фокус Производство и Логистика. Тя има дългогодишен опит в областта на Човешките ресурси. От септември 2020 година Виктория е промотирана на позицията Директор Човешки ресурси в компанията.

Преди да постъпи в Карлсберг България, Виктория е работила като Ръководител Човешки ресурси в Метро Кеш енд Кери България, Ръководител Обучение и Развитие и Бизнес партньор Човешки ресурси в Дънди Прешъс Металс.

Виктория е възпитаник на Нов Български Университет в направление Бизнес Администрация и Финанси, със специализация Финансов мениджмънт, дипломиран експерт от Института по персонал и развитие във Великобритания (CIPD) и сертифициран коуч. 

Георги Делчев, Ръководител Логистика

Георги Делчев, Ръководител Логистика

Георги Делчев започва своята кариера в Карлсберг България през 2004 г. като Координатор Транспорт и през 2009 г. е промотиран на позиция Супервайзор Снабдяване. В резултат от демонстрираното високо представяне през септември 2013 той поема ролята Експерт „Управление на категорията“, Западна Европа, а през пролетта на 2016 година е промотиран на позицията Старши Експерт „Управление на категорията“, Западна Европа. През 2017 година той поема ролята на Бизнес партньор Снабдяване за Карлсберг България

От месец август 2018 г. е промотирана на позицията Директор Логистика на Карлсберг България. Във функциите на управляваните от него дейности се включват: планиране, складово стопанство, транспорт и дистрибуция.