Меню
Three Coworkers In A Meeting Russia

Екип

Нашият Борд на директорите е екип от лидери, които работят, за да превърнат Карлсберг България в една още по-успешна, привлекателна и професионална компания.

Теодор Несторов, Изпълнителен директор

Теодор Несторов, Изпълнителен директор

Теодор Несторов е Изпълнителен директор на Карлсберг България от 1 септември 2023 г. 

Tеодор започва своята кариера в компанията през 2014 г. като Бранд мениджър за локалните марки (Шуменско), съществено допринасяйки за техния ръст на пазара. През 2018 г. Теодор поема поста Маркетинг директор. През годините, спомага за увеличаването на пазарния дял на компанията и удвоява премиалните продажби. Теодор управлява силен маркетинг екип, с който ре-лансира марката Шуменско и допринася за нейното изкачване от 5-та на 2-ра позиция на пазара (в стойност); представя поредица от успешни иновации, както и кампании, които печелят престижни отличия. 

Преди Карлсберг България, Теодор има опит на различни маркетингови позиции в Монделийз България, където е отговарял за едни от най-големите марки и продукти на пазара на шоколад и кафе в България.

Той е магистър по Стратегически маркетинг от Birmingham University, а бакалавърската си степен по Бизнес администрация е завършил в Sheffield University (филиал в Солун, Гърция). Той има богат опит в маркетинг комуникациите, рекламата, стратегическото планиране и управлението на екипи.

Анни Никулина, Директор Финанси

Анни Никулина, Директор Финанси

От началото на август 2022 г. Анни Никулина стана част от екипа на Карлсберг България на позицията Директор Финанси. Тя ще ръководи цялостната финансова дейност, спрямо стратегическите цели на компанията и на Карлсберг Груп, като работи активно в сферата на стратегическото планиране и управлението на финансите. Анни се включва в екипа от специалисти, стремящи се към изграждане на успешна култура с ясно дефинирани роли и отговорности съгласно принципите на адаптивност, отговорност и действие, с които Карлсберг България се гордее.

Анни работи в Карлсберг Груп от 22 г. и притежава богат опит, придобит по време на различните назначения в Балтика, както и в регионалния офис на компанията в Азия, където заема централна роля във въвеждането на OCM в Мианмар и Камбоджа. От април 2019 г. досега Анни работи като CEE Regional Finance Director, отговаряйки за финансовото планиране, анализ и отчети за региона, както и за работата, свързана с групови финансови проекти, включително извеждане на OCM на следващо ниво.

Методи Стоянов, Директор Производство

Методи Стоянов, Директор Производство

Методи Стоянов започва своята кариера в Карлсберг България през 2007 г., първоначално като стажант, а след това на постоянна позиция Началник смяна. Година по-късно, той е промотиран на позиция Технолог Пивопроизводство. През 2013 г. обхватът на ролята му е разширен и Методи започва да отговаря за екип Пивопроизводство в Пивоварна Пиринско. През 2014 г. той поема ролята на Ръководител Пивопроизводство и Енергийно стопанство за двете пивоварни на Карлсберг България АД.

От месец септември 2018 година е промотиран на позицията Директор Производство на Карлсберг България, с отговорности за пивоварния процес и в двете пивоварни на компанията - в Шумен и Благоевград.  

 

Красимир Лазаров, Директор Продажби

Красимир Лазаров, Директор Продажби

Красимир Лазаров поема ролята Директор Продажби в Карлсберг България през януари 2022 г. На тази позиция той отговаря за цялостното представяне на Отдел Продажби и за успешното реализиране на стратегическите цели на компанията.

Красимир започва работата си в Карлсберг през 2018 г. като Национален мениджър Ключови клиенти. През годините той допринася за развитието на функцията и за високите резултати на нейния екип. 

Преди да се присъедини към Карлсберг, Красимир е заемал различни търговски позиции в Chipita, Froneri и Nestle. Той притежава бакалавърска степен от СУ "Св. Климент Охридски" и солиден опит в сферата на продажбите, с фокус върху бързооборотните стоки, както и управлението на хора и екипи.

Камелия Павлова, Директор Маркетинг

Камелия Павлова, Директор Маркетинг

Камелия Павлова е Директор Маркетинг от началото на септември 2023 г. Тя отговоря за рекламната и маркетинг комуникация на компанията, за стратегическото планиране, управлението на бранд екипите, както и за цялостното представяне на марките от портфолиото на Карлсберг България на пазара. 

Камелия има над 15 години опит в сферата на маркетинга с основен фокус върху дигитален маркетинг и бранд мениджмънт, като е заемала различни позиции в All Channels Communication, Molson Coors България и Фикосота.

Камелия се присъединява към екипа на Карлсберг България през 2019 г. на позицията Мениджър Проучвания и иновации, като през годините значително допринася за изграждането на стратегиите зад марките Шуменско, Пиринско, Tuborg и Zatecky. Камелия успешно управлява процеса по въвеждане на иновации и съществено подобрява ефективната работа между отделните функции. Неин принос е и изграждането на дългосрочна иновационна стратегия на компанията.

През 2022 г. тя поема развитието на небиреното портфолио на Карлсберг България с фокус върху водещия сайдер Somersby и лансирането на бирения микс Garage. Нейната широка професионална експертиза, задълбочени знания и амбиция да се развива, са ключовите предпоставки за кариерното й развитие в компанията.

Камелия е бакалавър по Маркетинг от УНСС.

Анета Сланчева, Мениджър Правни въпроси и съответствие

Анета Сланчева, Мениджър Правни въпроси и съответствие

Анета започва своята кариера в компанията през 2007 г. като ръководител на правната функция. През 2018 г. вследствие на доброто й представяне, тя е повишена на позицията Мениджър правни въпроси и съответствие. Отговорностите й включват правното обслужване на компанията и налагането на етични бизнес практики. Като част от програмата за съответствие на Карлсберг Груп „Live By Our Compass”,  Анета периодично води обучения на персонала в сферите на борбата срещу подкупите и корупцията, правилата за лоялна конкуренция и търговските санкции. Анета има съществен принос за установяването на етичния и лоялен бизнес на „Карлсберг България“, като един от най-важните активи на компанията и част от корпоративното ни ДНК.

Преди да се присъедини към Карлсберг България, тя работи в неправителствения сектор, като оглавява проекти за борбата срещу корупцията и налагане на извънсъдебните механизми за решаване на спорове, а преди това работи в една от най-големите правни кантори в страната. Завършила е Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ със специалност „Международно частно право“. Професионалният й опит включва курсове на института I-Opener по управление на конфликти, даване и получаване на обратна връзка, коучинг за лидери и други.