Меню
Taxi_Teaser3.JPG

Екип

Нашият Борд на директорите е екип от лидери, които работят, за да превърнат Карлсберг България в една още по-успешна, привлекателна и професионална компания.

Войчех Жабински, Изпълнителен Директор на Карлсберг България

Войчех Жабински, Изпълнителен Директор на Карлсберг България

Войчех Жабински управлява компанията от 1 януари 2021 г.

Той започва кариерата си в Карлсберг Груп през 2004 г., като през годините е заемал различни маркетинг и търговски позиции. От 2015 г. той има ключова роля в Управленския екип на компанията в Полша, като постига впечатляващ и устойчив ръст на един от все по-важните пазари в Карлсберг Груп.

Войчех се присъединява към екип на Карлсберг Полша през 2004 г. на позицията Бранд Мениджър и бързо напредва в маркетинг структурата на компанията. През 2009-2010 г. напуска Карлсберг, за да стане Маркетинг директор в Eurocash. Завръща се в Карлсберг Полша през септември 2010 г. като Директор за EURO 2012. През септември 2015 г. Войчех е назначен за Вицепрезидент по маркетинг в Карлсберг Полша, като допринася за успешното развитие на марките на компанията на полския пазар.

 

Тихомир Чакъров, Директор Финанси

Тихомир Чакъров, Директор Финанси

Тихомир Чакъров се присъединява към Карлсберг България през август 2013 г. на позицията Мениджър Финансови анализи и планиране. През октомври 2014 г. той е промотиран на позицията Директор Финанси.

Преди да се присъедини към екипа на Карлсберг България Тихомир е заемал ръководни финансови позиции във водещи компании в сферата на търговията на дребно и производството и дистрибуцията на млечни продукти.

Методи Стоянов, Директор Производство

Методи Стоянов, Директор Производство

Методи Стоянов започва своята кариера в Карлсберг България през 2007 г., първоначално като стажант, а след това на постоянна позиция Началник смяна. Година по-късно, той е промотиран на позиция Технолог Пивопроизводство. През 2013 г. обхватът на ролята му е разширен и Методи започва да отговаря за екип Пивопроизводство в Пивоварна Пиринско. През 2014 г. той поема ролята на Ръководител Пивопроизводство и Енергийно стопанство за двете пивоварни на Карлсберг България АД.

От месец септември 2018 година е промотиран на позицията Директор Производство на Карлсберг България, с отговорности за пивоварния процес и в двете пивоварни на компанията - в Шумен и Благоевград.  

 

Алиус Антулис, Директор Продажби Топъл пазар и Ключови клиенти

Алиус Антулис, Директор Продажби Топъл пазар и Ключови клиенти

Алиус се присъединява към Карлсберг Литва - местната UAB “Svyturys-Utenos alus” - през юни 2011 г. като Мениджър – Ключови клиенти Студен пазар. През 2014 е промотиран на позицията Старши Мениджър Ключови клиенти Топъл пазар и през 2016 г. заема позицията Ръководител Традиционна търговия, отговаряйки за търговската сила в Топъл пазар, позиционирана в 4 различни региона в Литва. 

От октомври 2018 година Алиус е част от ръководния екип на Карлсберг България и има ключова роля в развитието на цялостната бизнес стратегия на компанията. Той управлява екипа на отдел Продажби – Топъл пазар и Ключови клиенти. 

Теодор Несторов, Директор Маркетинг

Теодор Несторов, Директор Маркетинг

Теодор е част от екипа на компанията от месец юли 2014 година. Той работи по различни успешни проекти, сред които лансиране на нови продукти и изграждане на стратегията на марката „Шуменско". В резултат на ръководените от него програми, „Шуменско" преобърна тенденцията в своето развитие - от спадаща към растяща марка - и постигна най-високите пазарни и финансови резултати за последните пет години.

Преди Карлсберг България, Теодор има опит на различни маркетингови позиции в Монделийз България, където е отговарял за едни от най-големите марки и продуктови сегменти на пазара на шоколад и кафе в България.

Виктория Вакова, Директор Човешки ресурси

Виктория Вакова, Директор Човешки ресурси

Виктория се присъединява към Карлсберг България през януари 2016 година на позицията Бизнес партньор Човешки ресурси с фокус Производство и Логистика. Тя има дългогодишен опит в областта на Човешките ресурси. От септември 2020 година Виктория е промотирана на позицията Директор Човешки ресурси в компанията.

Преди да постъпи в Карлсберг България, Виктория е работила като Ръководител Човешки ресурси в Метро Кеш енд Кери България, Ръководител Обучение и Развитие и Бизнес партньор Човешки ресурси в Дънди Прешъс Металс.

Виктория е възпитаник на Нов Български Университет в направление Бизнес Администрация и Финанси, със специализация Финансов мениджмънт, дипломиран експерт от Института по персонал и развитие във Великобритания (CIPD) и сертифициран коуч. 

Георги Делчев, Ръководител Логистика

Георги Делчев, Ръководител Логистика

Георги Делчев започва своята кариера в Карлсберг България през 2004 г. като Координатор Транспорт и през 2009 г. е промотиран на позиция Супервайзор Снабдяване. В резултат от демонстрираното високо представяне през септември 2013 той поема ролята Експерт „Управление на категорията“, Западна Европа, а през пролетта на 2016 година е промотиран на позицията Старши Експерт „Управление на категорията“, Западна Европа. През 2017 година той поема ролята на Бизнес партньор Снабдяване за Карлсберг България

От месец август 2018 г. е промотирана на позицията Директор Логистика на Карлсберг България. Във функциите на управляваните от него дейности се включват: планиране, складово стопанство, транспорт и дистрибуция.