Меню
Slide6 (1)
  1. КАКВО ТИ ХАРЕСВА В РАБОТАТА ТИ?

Имам интересна и динамична работа с прекрасен колектив. Харесват ми постоянните обучения и комуникацията между отделите. С колегите се уважаваме и заедно постигаме добри резултати в работата.

  1. КАК ЗАПОЧНА ТВОЯ КАРИЕРЕН ПЪТ В КАРЛСБЕРГ?

Започнах като сезонен работник в отдел Логистика в пивоварната ни в Шумен на позиция магазинер преди 15 години. Впуснах се в това предизвикателство, защото мечтаех да работя и да се развивам в голяма компания като Карлсберг. Работя със страхотен екип, който ме прие с уважение, помага ми и ме подкрепя във всяко предизвикателство. 

  1. КАКВО ТЕ МОТИВИРА ДА ДАВАШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ ВСЕКИ ДЕН?

Мотивира ме екипът, с който работя. Предизвикателната и вълнуваща работа. Годишният бонус, който е обвързан с постигнатите резултати. Възможността за професионално развитие. Контролът върху работата ми. Безопасната работна среда.

  1. КАК СЕ СПРАВЯШ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА В РАБОТАТА СИ?

Приемам предизвикателствата с удоволствие. Според мен човек трябва да се развива постоянно, да надгражда знанията и уменията си. Да вярва в себе си и във възможностите си.

  1. КОЙ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК, КОЙТО НАУЧИ ДО МОМЕНТА В КАРЛСБЕРГ?

Научих, че когато работиш с добър и организиран екип лесно се постигат добри резултати. Съвместната работа, при която всички от колектива се стремим да постигаме целите си . Умението да работим с уважение, отговорност, дружелюбие и увереност.

  1. КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ЖЕНИТЕ В ПИВОВАРНИЯ БРАНШ?

Жените в Карлсберг са заредени с положителна енергия. Смели, отговорни и добри. Жени ,които търсят развитие и не се страхуват да дават знание на другите. Те са организирани, стриктни  в изпълнението на поставените задачи, сплотени и всеотдайни една към друга.

  1. КАКВА Е ТВОЯТА ЛИЧНА РЕЦЕПТА ЗА УСПЕХ?

Успехът не се постига лесно. Няма кратък път към него. Важно е самото пътешествие. Има трудни моменти по пътя, но точно те ни учат да се справяме с тях и да станем по-добри в работата си. С ежедневните усилия, професионализъм, постоянство, придобиване на нови знания и развиване на уменията , ние от Карлсберг вървим по стълбата на успеха.

  1. КОЯ Е ЖЕНАТА, КОЯТО ТЕ ВДЪХНОВЯВА И ЗАЩО?

Жената, която ме вдъхнови, е моята майка-моят пример, която в продължение на 25 години беше част от пивоварната. Беше душата на колектива. Винаги усмихната, изключително всеотдайна и отговорна към работата си. Нейното трудолюбие, упоритост и доброта ме вдъхновиха да следвам примера й и да постигам мечтите си. Благодарение на нея аз постигнах една от тях - да работя в голяма компания като Карлсберг.