Меню
Microsoftteams Image 3
  1. КАКВО ТИ ХАРЕСВА В РАБОТАТА ТИ?

Харесват ми разнообразието, динамиката и предизвикателствата. Всеки ден нещата са различни, работиш с хора, управляваш процеси и влагаш емоция в работата си.

  1. КАК ЗАПОЧНА ТВОЯ КАРИЕРЕН ПЪТ В КАРЛСБЕРГ?

Като на шега. Започнах в пивоварната преди 20 години на срочен договор за 3 месеца по заместване. И така продължих 2 години. Може би Карлсберг оцениха моята последователност и ми повериха по -отговорни позиции.

  1. КАКВО ТЕ МОТИВИРА ДА ДАВАШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ ВСЕКИ ДЕН?

Основно ме мотивира екипът от хора. с които работя – млади, енергични, търсещи и очакващи, на които трябва да отговарям и поддържам темпото. Другата сериозна мотивация са реализираните резултати.

  1. КАК СЕ СПРАВЯШ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА В РАБОТАТА СИ?

Не знам дали се справям и как се справям. Мога да кажа какви са стъпките през които преминавам: Първата стъпка е вътрешен дискомфорт с поредица въпроси в главата ми  “ защо така“, „как така“, „как да стане“, „какво стана“. Втората стъпка е търсене на информация каква е целта и резултата от предизвикателството. И третата стъпка е трябва да стане и ще търсим начина.

  1. КОЙ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК, КОЙТО НАУЧИ ДО МОМЕНТА В КАРЛСБЕРГ?

Да не се спираш пред трудностите – всичко има решение, само трябва да търсиш пътя. Това е тръпката да работиш.

  1. КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ЖЕНИТЕ В ПИВОВАРНИЯ БРАНШ?

Бих казала кои са силните качества на хората, работещи в пивоварния бранш. А това са -  добра комуникативност, стриктност при следване на стандартите, отговорност към създаване на продукта и клиента.

  1. КАКВА Е ТВОЯТА ЛИЧНА РЕЦЕПТА ЗА УСПЕХ?

Старание, труд, упоритост

  1. КОЯ Е ЖЕНАТА, КОЯТО ТЕ ВДЪХНОВЯВА И ЗАЩО?

Не мога да кажа, че ме вдъхновява конкретна жена. Вдъхновяват ме младите хора, които идват в компанията и които имат желание да работят, творят, да променят нещата и да поемат отговорност,  без да се страхуват, че ще сгрешат.