Меню
Slide3 (1)
  1. КАКВО ТИ ХАРЕСВА В РАБОТАТА ТИ?

Обичам работата си. Има доста адреналин и изисква много концентрация и себеотдаване. Добре свършената работа ми дава удовлетворение.

  1. КАК ЗАПОЧНА ТВОЯ КАРИЕРЕН ПЪТ В КАРЛСБЕРГ?

Моят трудов път започна в пивоварната ни в Шумен като Фактурист през далечната 1996 г. Днес Карлсберг е част от моя живот.

  1. КАКВО ТЕ МОТИВИРА ДА ДАВАШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ ВСЕКИ ДЕН?

С годините се оказа, че професията ми е нещо средно между дисциплина, логика и изкуство. Когато е интересно, човек няма нужда от допълнителен мотив, за да дава най-доброто от себе си. А аз имам и прекрасни колеги.

  1. КАК СЕ СПРАВЯШ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА В РАБОТАТА СИ?

С упоритост и самоусъвършенстване. Разчитам много на опита, който съм натрупала в годините. Безценен е екипът до мен - интелигентни и амбициозни дами.

  1. КОЙ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК, КОЙТО НАУЧИ ДО МОМЕНТА В КАРЛСБЕРГ?

Карлсберг е огромна международна компания и за мен е чест да съм част от нея. Уроците са много и опитът който съм натрупала от работата е безценен.

  1. КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ЖЕНИТЕ В ПИВОВАРНИЯ БРАНШ?

Може би жените са „силния пол“ и независимо в кой бранш са, имат сериозен принос в него. 😊 Със своя позитивизъм помагат да се покажат красивите неща в живота. Те са „пенливи“ и „кехлибарени“ като хубавата бира.

  1. КАКВА Е ТВОЯТА ЛИЧНА РЕЦЕПТА ЗА УСПЕХ?

Да умееш да определяш приоритети си, да си поставяш постижими цели и разбира се подкрепата и обичта на любимите хора – без тях не може да има усещане за успех.

  1. КОЯ Е ЖЕНАТА, КОЯТО ТЕ ВДЪХНОВЯВА И ЗАЩО?

Не мога да посоча една жена. В различни житейски и професионални ситуации съм се възхищавала на различни дами и съм черпила опит от всяка една. Важно е всеки ден да правим малки добрини, за да оставим позитивни следи.