Меню
Veneta Yoveva
  1. КАКВО ТИ ХАРЕСВА В РАБОТАТА ТИ?

Работата ми е интересна, динамична, предизвикателна. Работя със страхотни колеги – висококвалифицирани, всеки уникален сам по себе си, позитивни и отдадени на работата си.

  1. КАК ЗАПОЧНА ТВОЯ КАРИЕРЕН ПЪТ В КАРЛСБЕРГ?

Моят кариерен път в Карлсберг започна през 2015 г. в отдел „Обслужване Продажби“ и имам удоволствието все още да съм част от този прекрасен, сплотен екип. Започнах на позиция „Статистик продажби“. През 2016 г. преминах на позиция „Специалист прогнози и отчети продажби“, а от 2018 г. съм „Супервайзор анализи и отчети продажби“.

  1. КАКВО ТЕ МОТИВИРА ДА ДАВАШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ ВСЕКИ ДЕН?

Усещането, че съм полезна с труда си, че работата ми има смисълУдовлетворението от добре свършената работа също ме мотивира. Когато даваме най-доброто от себе си, придобиваме нови знания и умения, а също така се развиваме.

  1. КАК СЕ СПРАВЯШ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА В РАБОТАТА СИ?

Първо трябва да имам ясна представа какъв точно е проблема, къде е корена. След което го разделям на по-малки задачи или стъпки какво трябва да се случи. Ако сама не мога да се справя с някоя от задачите, се обръщам за помощ към колеги. Харесвам работата в екип - дава ми повече увереност, а и така се постигат по-добри резултати.

  1. КОЙ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК, КОЙТО НАУЧИ ДО МОМЕНТА В КАРЛСБЕРГ?

Научих, че за да се развиваш, трябва да предизвикваш себе си, да излезеш от зоната си на комфорт. Ако си заобиколен от хора, които вярват в теб и те подкрепят, на които вярваш и можеш да разчиташ, няма непреодолими препятствия.

  1. КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ЖЕНИТЕ В ПИВОВАРНИЯ БРАНШ?

Качества като отдаденост, отговорност, гъвкавост и креативност са ценни и според мен са общовалидни за жените и мъжете.

  1. КАКВА Е ТВОЯТА ЛИЧНА РЕЦЕПТА ЗА УСПЕХ?

Упоритост, постоянство, всеотдайност. Да имаш позитивна нагласа и да се учиш от грешките си. Да работиш с колеги, с които може да разчитате един на друг и не на последно място – да се забавлявате J.

  1. КОЯ Е ЖЕНАТА, КОЯТО ТЕ ВДЪХНОВЯВА И ЗАЩО?

Вдъхновяват ме жените, които превъзмогват себе си и действат. Жени, които са самоуверени, с каузи и със заразяващ ентусиазъм.