Меню
Slide4 (1)
  1. КАКВО ТИ ХАРЕСВА В РАБОТАТА ТИ?

На първо място общуването с хората в нашата Компания – добрите взаимоотношения с колегите, културата и приятната среда. Разбира се, не липсват и предизвикателства, но без тях животът ни би бил сив. Работата в отдел ЧР колкото е структурирана и еднаква всеки месец, толкова е и различна и динамична точно заради хората. Всеки казус е различен, изисква вникване в детайлите, въображение и опит.

  1. КАК ЗАПОЧНА ТВОЯ КАРИЕРЕН ПЪТ В КАРЛСБЕРГ?

Кандидатствах по обява в Jobs.bg за Специалист Човешки ресурси в края на 2006 г. След две интервюта, получих оферта и на 5 февруари 2007 г. започнах работа.

  1. КАКВО ТЕ МОТИВИРА ДА ДАВАШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ ВСЕКИ ДЕН?

Знам, че колегите разчитат на мен и винаги се старая да дам най-доброто.

  1. КАК СЕ СПРАВЯШ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА В РАБОТАТА СИ?

Опитвам се да мисля извън стандарта и да съм гъвкава. Трудно е в забързаното ежедневие с много и спешни задачи и може би не винаги успявам, но опитите продължават.

  1. КОЙ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК, КОЙТО НАУЧИ ДО МОМЕНТА В КАРЛСБЕРГ?

Със сигурност е имало много уроци през изминалите 15 г. Може би най-важният е че не можеш да угодиш на всички, а и никой не го очаква.

  1. КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ЖЕНИТЕ В ПИВОВАРНИЯ БРАНШ?

Те са много точно описани в нашите 3А поведения – нося отговорност, подравнявам се и действам. Без тях няма как да успееш в този иначе мъжки бранш.

  1. КАКВА Е ТВОЯТА ЛИЧНА РЕЦЕПТА ЗА УСПЕХ?

Прави каквото трябва, да става каквото ще.

  1. КОЯ Е ЖЕНАТА, КОЯТО ТЕ ВДЪХНОВЯВА И ЗАЩО?

Майка ми, разбира се. Винаги ме подкрепя и вдъхва кураж да продължа. Вдъхновява ме несекващият ѝ оптимизъм, упоритостта и добротата ѝ.