Меню

Цел

За по-добро днес и утре

Локалните марки са туптящото сърце на нашия бизнес. В тяхното разнообразие от вкусове, рецепти и съставки се крие легендата на нашето минало. Родени от опитните ръце на нашите майстори-пивовари, те продължават да пишат своята история и активно да присъстват в живота на потребителите. Те са тук, за да ни подарят емоция и да направят удоволствието от бирата споделено. Гордеем се с разнообразието от международни и местни марки в портфолиото ни, които не спират да се развиват, създавайки нови рецепти за вълнуващо бъдеще.

Теодор Несторов,
Директор Маркетинг
Бирата е една от най-древните напитки в историята на човечеството. Вълнуващо е, защото винаги има какво ново да се открие. Това, което отличава нашата индустрия, е многообразието от вкусове и технологии, които се използват при пивопроизводството. Да правиш бира е магия. Тя не спира да се развива и променя с времето, като ни предлага безброй възможности за смели открития и иновации. Именно в това се крие тайната на добрата бира – в постоянния стремеж към съвършенство.

Методи Стоянов,
Директор Интегрирана верига за доставки
Нашето утре започва от днес. Отговорността ни е споделена, защото само с общи усилия можем да допринесем за опазването на околната среда. Устойчивото производство и разработването на иновации в сектора е нашият начин да се погрижим за утрешния ден. Ангажирани сме и с глобалните цели на Карлсберг – защита на водните ресурси; намаляване на въглеродните емисии; отговорна консумация на алкохол; здраве и безопасност на работното място.

Велина Георгиева,
Мениджър Здраве, безопасност и околна среда