Меню

Гордост

Вярваме в нашите марки и се гордеем с тях

Какво отличава успешните компании? Хората. Техните знания, идеи и мечти. Ние сме част от глобалното семейство на Карлсберг Груп, но имаме своите локални корени. Ето защо уважаваме различията и виждаме потенциал във всеки от нас. Независимо откъде идваш, ако работиш усилено и не се страхуваш от промяната, можеш да постигнеш повече. Нашата рецепта за силна компания е вярата ни в нашите служители, които имат свободата се развиват, да израстват в кариерата и да усъвършенстват знанията си навсякъде по света.

Бранимир Братанов
Senior Marketing Director Carlsberg Vietnam at Carlsberg Group
Започвам всеки ден с един важен за мен въпрос: „Какво мога да направя по-добре в работата си от вчера?“. Това е предизвикателство, което отправям както към себе си, така и към колегите. Вярвам, че няма кратък път към успеха. Това е посока, към която съзнателно избираш да вървиш. Не е лесно да си винаги пръв и да намираш правилните решения. Понякога се налага да спреш, да изчакаш или да увеличиш скоростта, за да изпревариш конкурентите. Но ако зад гърба си имаш силен и сплотен екип, няма трудност, през която да не успееш да преминеш.
Това, което отличава нашите марки, е тяхната способност да се развиват като остават свързани с историята на мястото, от което произлизат. Най-важните съставки за успешен местен продукт са автентичност, характер и безкомпромисно качество. Нашите марки обединяват и трите, стъпвавайки на най-добрите локални традиции и предлагайки неповеторим вкус, благодарение на подбраните уникални рецепти от ръцете на поколения майстори-пивовари. Местните ни марки успяват да запазят духа на мястото, откъдето произлизат, оставайки част от историческото наследство на региона, като същевременно го правят достъпно за широката публика.

Христина Вучева, Старши Бранд Мениджър