Меню

Представяне

Надминаваме очакванията

Казват, че човек се познава не в хубавите, а в трудните моменти. Това е валидно и за компаниите. Начинът, по който се справяме с трудностите, показва кои сме всъщност. Не като отделни личности, а като един екип. Ето защо обичам работата си в Карлсберг България. Защото всеки ден е различен. Всеки ден ми носи както нови предизвикателства, така и позитивни емоции от работата и общуването с колегите. Гордея се с екипа, който изградихме през годините. Благодарение на него днес сме номер едно. Нашата сила са нашите хора. Защото когато всички работят като един, няма невъзможни неща!

Георги Делчев, Ръководител Логистика
Как се гради силна компания? С постоянство и търпение. Всеки от нас притежава качества, които го правят уникален човек. Ние сме екип от силни личности, но сме обединени от една обща цел: да бъдем все по-добри в това, което правим – да произвеждаме бира за по-добро днес и утре! Ежедневно предизвикваме себе си, за да постигаме повече прилагайки креативен подход. Това, което ни прави толкова силен екип, е умението ни да постигаме ефективни решения заедно. Защото нашата рецепта за силна марка е креативния подход, който прилагаме глобално.

Тихомир Чакъров, Директор Финанси
Нашата култура на победители се основава на няколко ключови принципа – етично поведение, откритост и честност във всичко, което правим. Ние държим на лоялната конкуренция и на моралните устои, завещани ни от създателя на Карлсберг – Я.К.Якобсен, който не само открил как се прави качествена бира, но и споделил научните си открития със света. Нашата рецепта за бъдеще е да изграждаме устойчивост днес. Вярваме, че винаги можем да постигнем повече. Като компания, споделяме общи ценности: позитивност, толерантност, новаторски дух и стремеж към съвършенство. Ето защо ние сме повече от екип - ние сме семейство.

Анета Сланчева, Мениджър Правни и корпоративни въпроси