Меню

Карлсберг България със специално предложение за феновете нa ФК "Ливърпул"

Това лято Карлсберг България предлага на пазара лимитирана серия „кенове за шампиони“, предназначена за футболните фенове в България. Ще откриете кеновете ексклузивно в обектите на търговска верига Кауфланд в цялата страна.

Освен у нас, кеновете се предлагат в още 24 държави по света, а празнуването на победата продължава в дигиталните канали на „Карлсберг“. В специалните опаковки емблематичният зелен цвят на „Карлсберг“ е заменен с червен – този на Ливърпул. „Шампионският“ кен съдържа също така емблемата на футболния клуб и подписите на играчите, а думите „от 1847“ (препратка към 173-годишната история на „Карлсберг“) са заменени с „Шампиони, 2020 и напред“.

Лимитираната серия червени кенове е специален жест към феновете на ФК „Ливърпул“, който стана шампион в тазгодишното издание на Английската Висша лига. Шампионската титла на Ливърпул е резултат от невероятния сезон на отбора, който още веднъж затвърди позициите си в света на големия футбол.

„Радваме се, че можем да предложим на потребителите един толкова специален за тях продукт, чрез който те могат да празнуват победата на своя любим отбор и да се чувстват близо до него. Надяваме се по този начин те да имат още повече незабравими летни моменти и поводи за събиране с приятели“. – коментира Радостина Гарибска, Бранд Мениджър – Международни марки в Карлсберг България.

Партньорството между „Карлсберг“ и „Ливърпул“ е сред най-дългите в историята на Висшата лига, като обхваща 27 сезона. През 2019 г. „Карлсберг“ съвместно с майстори-пивовари и учени от Лабораторията в Копенхаген разработиха специална червена бира за феновете на Ливърпул. Червеният дизайн на етикета, бутилката и течността имаха за цел да отпразнуват решението на Бил Шенкли да облече тима в изцяло червени екипи – защото червеното е цветът на победата.

Повече за партньорството между „Карлсберг“ и „Лиъврпул“ можете да откриете на адрес: https://www.carlsberg.com/en/liverpool-fc-carlsberg/