Меню

Красимир Лазаров е новият директор Продажби в Карлсберг България

От януари 2022 г., Красимир Лазаров е новият Директор Продажби в Карлсберг България. Той ще отговаря за цялостното представяне на Отдел Продажби и за успешното реализиране на стратегическите цели на компанията.

Красимир се присъединява към Карлсберг през 2018 г. като Национален Мениджър Ключови клиенти. През годините той допринася за развитието на функцията и за високите резултати на нейния екип.

Преди да се присъедини към Карлсберг България, Красимир е заемал различни търговски позиции в Chipita, Froneri и Nestle.

Той притежава бакалавърска степен от Софийски университет „Св. Климент Охридски" и солиден опит в сферата на продажбите, с фокус върху бързооборотните стоки, както и управлението на хора и екипи.

На позицията Директор Продажби в Карлсберг България, Красимир Лазаров ще замени Алиус Антулис, който ръководеше тази функция в периода 2018-2021 година. От началото на 2022 г. Алиус пое ролята на Управляващ директор на Карлсберг Азербайджан, където ще отговаря за развитието в един от важните за Карлсберг пазари в Централна и Източна Европа.

Красимир Лазаров

Красимир Лазаров, Директор Продажби