Меню

Предпазни мерки и график на работа в Карлсберг България в условията на COVID-19

Във връзка с допълнителните мерки за сигурност, въведени на територията на страната до 21.12.2020 г. и удължаването на епидемиологичната обстановка до март 2021 г. поради разпространението на COVID-19, бихме искали да ви информираме за предприетите от нас действия по осигуряване безопасността на нашите служители и бизнес партньори.

Въпреки извънредната обстановка, в която се намираме, Карлсберг България продължава дейността си, за да обслужва качествено и навреме всички свои клиенти и дистрибутори.  Благодарение на въведените предпазни мерки, стриктната хигиена, контрол и организация на труда, компанията не е спирала своята дейност нито за ден. Напротив – постигнатите високи резултати са поредното доказателство за ефективността и професионализма на нашите служители, които успяха да се справят с предизвикателствата и да продължат да работят в екип, въпреки променената реалност.

С цел превенция, осигурихме възможност за работа от вкъщи, дистанционна форма на дейност и гъвкав график на смени за нашите служители, работещи в офис, както и за търговските ни екипи. Те продължават да обслужват клиентите ни ежедневно и да им осигуряват необходимото съдействие и подкрепа.

Пивоварните ни в Шумен и в Благоевград също продължават работа при засилени мерки за безопасност, хигиена и контрол на достъпа съгласно препоръките на Министерството на здравеопазването и Министерството на труда и социалната политика. Всички служители на Карлсберг България са информирани и спазват извънредни предпазни мерки за сигурност на работното място, с цел превенция на COVID-19.

Предприели сме всички необходими мерки за сигурност на локално ниво, следвайки и препоръките на колегите ни от Карлсберг Груп, за да могат служителите ни да изпълняват своите дейности в условията на пандемия и да се чувстват спокойни за  себе си и за своите близки.

Ограничаването на COVID-19 е наша споделена отговорност. Призоваваме ви към повишено внимание по отношение на здравето и безопасността ви – от това зависи възможността ни да се справим с вируса не само в локален, но и в глобален аспект.

За въпроси и запитвания, моля използвайте Потребителската линия 0800 11 500 или ни пишете на: [email protected]

На разположение на бизнес клиентите ни са техните установени контакти в компанията, с които могат да се свързват по телефон или чрез възможностите на онлайн комуникацията (Skype, Viber, Microsoft Teams).

Екипът на Карлсберг България ви желае здраве и светли Коледни и Новогодишни празници!