Меню

Карлсберг България получи награда за устойчив бизнес

Карлсберг България получи престижно отличие за устойчив бизнес от тазгодишните награди „Инвеститор на годината 2022", организирани от Българска агенция за инвестиции (БАИ)

Наградата бе връчена от Заместник-министъра на иновациите и растежа Стефан Савов на Методи Стоянов – Директор  Производство в Карлсберг България по време на официалната церемония, която се състоя на 30.03. в хотел Hyatt Regency в София.

Отличието се връчва на Карлсберг България за реализирания през 2022 г. проект за изграждане на CAN линия в пивоварната в Благоевград. Собствената инвестиция на компанията в проекта е над 23 милиона лева.

„Като пазарен лидер, за нас е важно да инвестираме не само в бизнес и стратегическото ни развитие, но и в подкрепата на регионите, в които имаме производство. С новата CAN линия планираме да открием нови работни места и да разширим локалното си производство. Това ще ни позволи да предложим иновативни продукти за потребителите, както и да осигурим най-високите международни стандарти за качество и отлични условия на работа за нашите служители. Благодарим на Българска агенция за инвестиции за престижното отличие и за високата оценка на проекта!“ – коментира Методи Стоянов.

Конкурсът „Инвеститор на годината“ има за цел да отличи водещите инвестиции в икономическото и бизнес развитие на страната.

 

Победители в конкурса "Инвеститор на годината 2022"