Меню

Tuborg е партньор на MTV Presents Varna Beach

Любимата марка бира на младите хора в България е основен партньор на топ музикалното събитие това лято

Датският премиален бранд Tuborg е партньор на MTV Presents Varna Beach – най-мащабното музикално събитие на живо в България. То ще се проведе на 15 юли, а като част от партньорството Tuborg ще раздаде 1400 покани по време на мащабната си лятна промоция. Първите световни изпълнители, потвърдили участие в концерта MTV presents Varna Beach, са Стийв Аоки (Steve Aoki), Горгон Сити (Gorgon City), Тайни Темпа (Tinie Tempah), R3WIRE & Varski, Джонас Блу (Jonas Blue), Редфу (Redfoo). От българска страна ще вземат участие Поли Генова и Pavell & Venci Venc' .

MTV е основният младежки развлекателен бранд в света. С глобален обхват, който достига до повече от половин милиард домакинства, MTV е културен дом на поколението Y, на музикални фенове и артисти, пионер в създаването на иновативно, печелещо награди съдържание за младите хора чрез телевизия, онлайн и мобилно съдържание.. Извън Съединените щати, MTV е част от Viacom International Media Networks, подразделение на Viacom Inc. един от водещите световни създатели на програми и съдържание във всички медийни платформи.

„Tuborg e напитката на активните млади хора, които са общителни, свободолюбиви, обичат забавленията и се наслаждават на живота. Партньорството с концерта MTV presents Varna Beach въплъщава основните ценности на бранда – ентусиазъм, оптимизъм и желание за приключения и забавление“, сподели Мариан Дочев.

 „През годините Tuborg се развива постоянно, следвайки най-новите тенденции в ежедневието, музикалните вкусове и градската култура на модерните млади хора. Вярвам, че щедрата лятна промоция ще привлече вниманието на потребителите и ще помогне за позиционирането на Tuborg на водещо място в сегмента на премиум бирите в България“, допълни Мариан Дочев, бранд мениджър на Tuborg.

Поканите са концерта MTV Presents Varna Beach на Tuborg са част от национална лятна промоция с над 220 000 награди, в която участват само оборотни бутилки Туборг 500мл, идентифицирани с промоционален етикет (колие с посланието „Грабни една от 222 000 награди под капачките“). Промоцията се провежда до 31.07.2017г. включително. Всяка покупка на Туборг 500мл с промоционален етикет дава шанс за откритие на печеливш символа под капачката. Символ "бутилка" носи на печелившия една от 220 500 безплатни бири Туборг 500мл, която може да бъде взета от избрани търговски обекти, обозначени със стикер или една от 100 безжични тонколонки JBL.

Повече информация има на Tuborg.com